MARIA

Alla inlägg den 4 januari 2008

Av Maria - 4 januari 2008 12:05

I går sov min kära kompis Soffe över hos mig till i dag. Hon har tyvärr redan gått hem. Hon skulle nämligen på någon handbollsmatch tror jag. I alla fall.


Hon ringde mig vid 18.30 tiden och frågade om vi kunde göra någonting. Hon skulle bara äta middag först, sen skulle hon komma hem till mig. Sen ringde hon igen en halv timme senare ungefär och frågade om jag ville komma över och äta tårta! Och jag säger ju inte nej till en tårta! så jag gick över till henne (vi bor typ 50 m ifrån varandra) och åt tårta och kollade på vad hon hade fått i julklapp.

Ja, sen gick vi hem till mig igen och kollade på " Bridget Jones dagbok". Det är så roligt när hon ska laga mat och soppan blir blå! 

Och sen gjorde vi oss i ordning och kröp ner i bäddsoffan och kollade på "Stolthet och Fördom". Den var bra! Sen var det läggdags och då var klockan typ 1.30


Vi vaknade kl 9.00 nästa dag av Soffes mobil som pep över att Amanda Fyller år! Så GRATTIS MANDA!!! Ja, sen kollade vi på en till film istället för att somna om. Vi kollade på "Firewall" som också var bra.

 Ja, sen gjorde vi oss i ordning och åt frukost och efter det gick hon hem.


Puss och hej leverpastej!

Ovido - Quiz & Flashcards